Nieuws

Etem Esendemir van Netmatch naar Involatus

Etem Esendemir, voormalig business developer van Netmatch, is aan de slag gegaan bij Involatus. Involatus Carrier Consulting GmbH distribueert seat allotments aan touroperators, reisagenten en consumenten.

“Het bedrijf koopt op eigen risico stoelen in bij chartermaatschappijen. Zij bieden een breed airline-portfolio (inclusief IATA vluchten) en meer dan 150 bestemmingen waarbij vluchten van verschillende luchtvaartmaatschappijen kunnen worden gecombineerd”, aldus Esendemir.

Het bedrijf, opgericht in 2011, noemt zich een virtuele airline. Als Business Development Manager gaat Esendemir zich bezighouden met verdere expansie, innovatie en de relatie met bestaande- en nieuwe airline partners/OTA’s verder uitbouwen. Involatus vervoert jaarlijks meer dan 1,2 miljoen passagiers.

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Personal Touch Travel zet zes jubilarissen in het zonnetje

Volgende bericht

TUI kiest voor SGRZ Retaildekking

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.