Nieuws

Eurowings helpt passagiers failliet Germania

De Duitse luchtvaartmaatschappij Eurowings biedt Germania-passagiers die momenteel in het buitenland zijn gestrand door het faillissement van Germania een gereduceerd tarief voor een terugvlucht naar Duitsland aan in de periode van 5 tot en met 28 februari, dat meldt de luchtvaartmaatschappij op haar website.

Passagiers die gebruik willen maken van het aanbod van Eurowings dienen een vervangende vlucht te boeken naar Duitsland via (uitsluitend) Eurowings.com en moeten de boekingsbevestiging van de geannuleerde Germania-vlucht vanaf een buitenlandse luchthaven naar een luchthaven in Duitsland en de boekingsbevestiging van de geboekte Eurowings-vlucht (vanaf 5 februari) mailen naar buchungsinfo@eurowings.com met in de onderwerpregel ‘Refund Germania’. Wie alle documenten mail krijgt 50% van het Eurowings-tarief terug. De terugbetaling gebeurt automatisch via de betaalmethode die is gekozen bij het boeken op eurowings.com. Intra-Duitse vluchten zijn uitgesloten van de terugbetaling. Dit geldt ook voor vluchten geboekt op andere boekingsportals of in het reisbureau. Klanten die een geannuleerde Germania-vlucht geboekt hebben als onderdeel van een pakketreis, kunnen contact opnemen met hun reisorganisatie. Eurowings meldt dat het terugbetalingsproces enkele weken kan duren vanwege het aantal getroffen passagiers en vraagt daarvoor begrip.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

1 Comment

  1. […] Eurowings helpt passagiers failliet Germania […]

Vorige bericht

Nieuw pand voor Captain Cruise

Volgende bericht

Onderzoek: vrouwen en jongeren ergeren zich vaker tijdens de vakantie en 'liever geen man in speedo'

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.