Nieuws

Eurowings lanceert ver vanaf Frankfurt en start met Mauritius en Barbados

Deel dit artikel

De Lufthansa Group gaat zijn langeafstandsaanbod aanzienlijk uitbreiden vanaf de hubs in Frankfurt en München. Om dat te bewerkstelligen zullen er voor het eerst intercontinentale vakantievluchten worden aangeboden door Eurowings vanaf Frankfurt Airport in de herst van 2019.

De luchtvaartmaatschappij begint met het aanbieden van vluchten naar Mauritius en Barbados vanaf oktober 2019. Daarnaast staan ​​vluchten naar Windhoek (Namibië) op de agenda. Alle vluchten zijn te boeken vanaf 13 maart 2019. De airline laat weten dat prijzen voor een retourticket Windhoek beschikbaar zijn vanaf € 599 inclusief belastingen en toeslagen.

Sinds de zomer van 2018 biedt Eurowings met succes lange-afstandsvluchten aan naar toeristische bestemmingen vanaf de hub in München. In de winter van 2019/2020 verbindt Eurowings bovendien dagelijks de Beierse hoofdstad met Bangkok (Thailand). Momenteel worden er meer bestemmingen vanuit München gepland.

“De Lufthansa Group is nu al een van de grootste aanbieders van vakantiereizen in Europa. De vraag op dit gebied groeit sterk. Daarom is het logisch om vanaf Frankfurt extra aanbod toe te voegen en het aanbod vanaf München uit te breiden”, aldus Harry Hohmeister (Lufthansa Group).

Voor de intercontinentale vakantievluchten maakt Eurowings gebruik van een subvloot van zeven Airbus A330-vliegtuigen (met maximaal 310 zitplaatsen), die worden beheerd door Sun Express Germany. De capaciteit zal gelijkelijk worden verdeeld tussen de twee Lufthansa-hubs Frankfurt en München.


Deel dit artikel

1 Comment

  1. […] Eurowings, dat zich met vertrekken vanaf Düsseldorf Airport en Keulen/Bonn richt op de Nederlandse reiziger, heeft in haar zomervluchtschema nieuwe zomerbestemmingen bekendgemaakt. Begin vorige maand liet de luchtvaartmaatschappij nog weten dat het met ingang van oktober 2019 gaat starten met vluchten op Barbados en Mauritius. […]

Vorige bericht

Holland America Line’s Koningsdam zomer 2019 op Middellandse Zee

Volgende bericht

Enkele plaatsen beschikbaar op exclusieve workshop ‘Filmen met je smartphone’

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.