Nieuws

ExperienceTravel neemt Van Helden Travel uit ‘t Gooi over

Deel dit artikel

Met ingang van het nieuwe jaar voegt Van Helden Travel zich bij ExperienceTravel uit ‘s-Hertogenbosch. De exclusieve reisorganisatie uit Hilversum is ruim 48 jaar geleden opgericht door Anne-Marie van Helden en bedient de crème de la crème van ‘t Gooi. Anne-Marie over haar besluit: “Samen hebben wij een groot team van specialisten en de modernste systemen in huis om de meest exclusieve reiswensen van onze klanten uit te laten komen”.

Klantenservice op het hoogste niveau
De afgelopen jaren is het klantenbestand van Van Helden Travel enorm gegroeid en om de service te kunnen blijven bieden die de veeleisende klanten gewend zijn, is Anne-Marie van Helden de afgelopen periode op zoek gegaan naar een betrouwbare partner waarmee haar organisatie nog professioneler kan werken op topkwaliteit-niveau. De keuze is daarbij op ExperienceTravel gevallen, in eigendom van Harco van Uden en Elke Kuipers. ExperienceTravel excelleert net als Van Helden Travel in het samenstellen van persoonlijke reizen, waarbij elke reis een co-creatie is en de klant volledig wordt ontzorgd. De nadruk ligt bij beide organisaties op het bieden van eersteklas, persoonlijke service en privacy.

Uitbreiding naar ‘t Gooi
Harco van Uden: “We zijn zeer verheugd met deze stap. Door Van Helden Travel te betrekken bij onze organisatie kunnen we onze activiteiten verleggen naar ‘t Gooi. Anne-Marie van Helden en haar team blijven de vaste contactpersonen voor de trouwe Van Helden reizigers. Achter de schermen zullen ze met een nieuw boekingssysteem gaan werken en profiteren van nieuwe ontwikkelingen waar ExperienceTravel aan werkt zoals een persoonlijke online klantomgeving.” Reizigers van beide organisaties kunnen voortaan terecht in ‘s-Hertogenbosch en Hilversum, al maken veel klanten al jarenlang vooral gebruik van de mogelijkheid tot een afspraak in de eigen thuisomgeving middels huisbezoek.

25 jaar geleden legde Harco van Uden de basis voor ExperienceTravel, dat inmiddels is uitgegroeid tot dé toonaangevende reisorganisatie voor exclusieve reizen waarbij de klant centraal staat. ExperienceTravel.nl Anne-Marie van Helden begon in 1976 haar eigen reisbureau in Breda en werkt sinds de jaren ’90 met haar team vanuit Hilversum vanheldentravel.nl Het nieuwe logo benadrukt zowel de eigen specialisatie als de relatie met ExperienceTravel.


Deel dit artikel

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Europa-Park draait vanaf 2024 's zomers op zonne-energie

Volgende bericht

Airline Express 2023: data en locaties bekend, inschrijven mogelijk

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.