Nieuws

Faillissement voor A en A Tours BV

De curator van A en A Tours BV heeft vandaag bij SGR gemeld dat gisteren het faillissement van A en A Tours BV is uitgesproken. Het bedrijf handelt ook onder de naam A & A Tours Reisadvisering en is gevestigd in Tiel met filialen in Culemborg, Druten en Geldermalsen.

A en A Tours BV heeft tien werknemers in dienst. In de Gelderlander wijst waarnemend curator Johan Thielen voornamelijk het internet en de lage commissies als ‘schuldige’ aan voor het faillissement. “Uiteindelijk bleek dat niet meer te doen”, aldus de curator in het dagblad. De winkels in Culemborg en Geldermalsen zijn al dicht, naar verwachting sluiten de winkels in Tiel en Druten op korte termijn. De curator zegt nog in gesprek te gaan met mogelijke kandidaten voor een overname.

A en A Tours BV heeft als tussenpersoon namens diverse reisorganisaties bemiddeld bij de totstandkoming van reisovereenkomsten met consumenten. “In alle gevallen geldt dat wij u dringend adviseren geen betalingen meer aan A en A Tours BV te doen voor nog niet aangevangen reizen, ook niet op uitdrukkelijk verzoek van de curator. Betalingen gedaan na 19 september 2018 worden niet door SGR gegarandeerd”, aldus SGR.

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Holiday Extras voegt tweede lounges Düsseldorf toe

Volgende bericht

EURAM lanceert digitale offertes en roadbooks

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."