Nieuws

Financieel onvermogen TravelStore Bergen

Deel dit artikel

TravelStore Bergen BV heeft gisteren financieel onvermogen bij SGR aangemeld. TravelStore Bergen BV handelt ook onder de naam GoodBookers Bergen en is gevestigd in Bergen (Plein 9).

TravelStore Bergen BV heeft als tussenpersoon namens diverse reisorganisaties bemiddeld bij de totstandkoming van reisovereenkomsten met consumenten, zo meldt SGR op haar website. ‘Wie door bemiddeling van TravelStore Bergen BV zo’n reis heeft geboekt dan zal de reisorganisator uw reis gewoon uitvoeren. Indien u nog niet uw gehele reissom heeft betaald dan dient u nog openstaande bedragen rechtstreeks aan die reisorganisator te betalen.’, zo laat het garantiefonds weten.

Er wordt dringend opgeroepen om in alle gevallen geen betalingen meer aan TravelStore Bergen BV te doen voor nog niet aangevangen reizen, ook niet op uitdrukkelijk verzoek van de curator. Betalingen gedaan na 11 juli 2018 worden niet door SGR gegarandeerd.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Transavia test boodschappen bestellen aan boord voor thuis

Volgende bericht

Codeshare voor Cathay Pacific en Brussels Airlines

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.