Nieuws

Finnair viert 70-jarig jubileum route Helsinki-Amsterdam

Deel dit artikel

Finnair viert deze week het 70-jarig jubileum van de route Helsinki-Amsterdam, die de luchtvaartmaatschappij op 20 juli 1948 voor het eerst uitvoerde. “Sindsdien hebben we onze Nederlandse klanten verbonden met Helsinki en met ons steeds groter wordende netwerk in Azië en Noord- en Zuid-Amerika”, zo laat Andrew Fish (General Manager Benelux, VK & Ierland, Finnair) weten.

Momenteel vliegt Finnair twee keer per dag, het hele jaar door, tussen Helsinki en Amsterdam. Vanuit Helsinki kunnen klanten doorvliegen met Finnair naar negentien bestemmingen in Azië. Deze zomer biedt Finnair 97 wekelijkse vluchten naar Azië aan, meer dan ooit tevoren. Fish: “De korte vluchttijden over de noordelijke route en de snelle verbindingen op de luchthaven van Helsinki trekken een toenemend aantal Nederlandse klanten aan die op zakenreis en vrije tijd reizen.”

“De afgelopen 70 jaar is Amsterdam een belangrijke markt voor ons geweest, en dat blijft het ook. We zijn trots om via Helsinki de snelste verbindingen naar Azië te bieden”, aldus Fish. “Topbestemmingen voor Nederlandse reizigers zijn Tokio, Bangkok en Hong Kong.”


Deel dit artikel
Vorige bericht

Oad in organisatie Walk Challenge Japan

Volgende bericht

de Jong Intra Vakanties naar Griekenland

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.