Nieuws

Flexible Autos deelt taart uit aan Zonvaart Reizen

Deel dit artikel

Afgelopen maand werden door Zonvaart Reizen, nieuwkomer bij Flexible Autos, de eerste autohuurboekingen gedaan. Ed Smit, die sinds eind 2018 actief is als salesmanager bij Flexible Autos in Nederland en Vlaanderen, bracht om deze reden een bezoek aan het kantoor in Winkelcentrum de Mare in Alkmaar en overhandigde Eva van den Berg (reisadviseur Zonvaart Reizen) een lekkere taart als dank.

“Met deze taart willen wij Zonvaart Reizen feliciteren met de eerste boekingen en hun succes wensen in komend boekjaar”, aldus Smit. Het in Hoofddorp gevestigde Vuelandia is sinds het voorjaar van 2017 GSA van Flexible Autos voor de Nederlandse en Vlaamse markt. De autobroker richt zich 100% op de verkoop via de retail (consumenten kunnen niet via flexibleautos.nl boeken, red.) en is tevens het bedrijf achter het label DiscoverCars van retailplatform Sambasso.

Flexible Autos deelt taart uit aan Zonvaart Reizen


Deel dit artikel
Vorige bericht

Star Alliance start samenwerking met Skyscanner

Volgende bericht

Flybmi failliet: alle vluchten gecanceld

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.