Het zeer unieke event waarbij 2.000 Nederlandse reisprofessionals werden uitgenodigd voor een overnachting aan boord van de MSC Grandiosa zit er weer op. “We kijken met ontzettend veel plezier, enthousiasme en dankbaarheid terug op het event dat niet alleen voor MSC Cruises fantastisch was, maar dat ook het cruiseproduct in het algemeen in the picture heeft gezet”, aldus Erik Schuffel (Managing Director MSC Cruises The Netherlands).

Aan boord van het schip, waar 6.334 passagiers op kunnen, werden allerlei evenementen georganiseerd voor reisagenten, touroperators en media om de maiden call te vieren en, naast andere activiteiten, meer te leren over de milieuvriendelijkheid van de rederij. Alle aanwezigen bleven ook overnachten om het schip optimaal te kunnen ervaren.

Arjan Kers (General Manager TUI Nederland) ontving tijdens het All Stars of the Sea Awards programma uit handen van Schuffel een ‘Best Career Achievement’. Daarnaast ontvingen Dreamlines Netherlands, TUI Nederland, The Travel Club, Zeetours Cruises, CruiseReizen.nl en Cruisewinkel.nl prijzen voor de prestaties die zij hebben neergezet in samenwerking met MSC Cruises.

Aan boord was er van alles te ontdekken, waaronder een 93 meter lange luchtpromenade in mediterrane stijl als sfeervolle ontmoetingsplek vol specialiteitenrestaurants en winkels. Op entertainmentgebied heeft het schip twee gloednieuwe Cirque du Soleil at Sea shows, exclusief ontwikkeld voor MSC Grandiosa. Voor cultuurliefhebbers is er het museum met originele etsen van impressionist Edgar Degas, voor kinderen zijn er speelruimtes ontworpen in samenwerking met LEGO en Chicco.

Check ook het Instagram-kanaal van TravelPro met meer over het event in de ‘Stories’ (ook te vinden onder kopje ‘events’.

Daarnaast is elke hut uitgerust met virtuele persoonlijke cruise-assistent ZOE die gasten helpt te navigeren door het uitgebreide aanbod aan boord. Na haar inaugurele reis start MSC Grandiosa op 23 november haar reguliere achtdaagse cruiseprogramma over de Middellandse Zee voor de komende twaalf maanden. In de winter van 2020 zal MSC Grandiosa in Zuid Amerika gaan varen.

Bekijk ook: Video – Eerste beelden MSC Grandiosa in Rotterdam.