Nieuws

Princess Cruises: Frans specialiteitenrestaurant op nieuwste schepen

Deel dit artikel

Princess Cruises Introduceert Frans specialiteitenrestaurant ‘La Mer’ op haar twee nieuwste schepen Sky Princess en Enchanted Princess. Het restaurant werd in 2017 voor het eerst geopend op Majestic Princess.

La Mer is de creatie van de 3*** Michelin chef Emmanuel Renaut. Renaut is bekend als eigenaar van restaurant Flocons de Sel in het Franse alpendorpje Megève. Hij werkte voorheen in de restaurants Claridge’s, Hotel de Crillon en Auberge de l’Eridan.

La Mer serveert authentieke Franse gerechten met een moderne twist en is gevestigd in het Sky Princess Atrium. Er zal een toeslag van $ 35 per persoon gerekend worden.

De Sky Princess wordt in oktober dit jaar in gebruik genomen tijdens een kort vaarseizoen in de Mediterranee voordat zij koers zet naar de Caraïben. De Enchanted Princess zal in juni 2020 in de vaart genomen worden. Ook zij zal eerst in de Mediterranee gaan varen.

“Het is een grote eer om met Chef Renaut samen te werken aan de menu’s voor restaurant La Mer. Hij is zeer gepassioneerd wanneer het gaat om een onvergetelijke Franse diner-ervaring”, aldus Rai Caluori (Executive Vice President productontwikkeling Princess Cruises).


Deel dit artikel
Vorige bericht

Dreamlines MSC Star of the Month februari

Volgende bericht

Turkish Airlines verhuist 6 april naar Istanbul Airport

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.