Nieuws

Franse vakbonden willen praten met directie Air France

Franse media melden dat de Franse vakbonden willen praten met de directie van Air France. Daarmee hopen ze tot een akkoord te komen over een loonsverhoging.

De vakbonden lieten weten dat het vertrek van Janaillac, die vorige week opstapte, niet nodig was geweest. De topman stapte op nadat een meerderheid van de werknemers van Air France de geboden loonsverhoging niet goed genoeg vonden.

De bonden laten weten dat het nog steeds aan de directie ligt om de problemen met het personeel, dat sinds eind februari vijftien dagen heeft gestaakt, op te lossen. Elke stakingsdag zou Air France-KLM rond de € 25 miljoen schade toebrengen.

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Elbers (president-directeur KLM): "Sterke start tweede kwartaal"

Volgende bericht

Let op! Werkonderbrekingen bagageafhandelaars Schiphol

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."