CoronavirusNieuws

Garuda Indonesia houdt haar routes naar Nederland en Australië aan

Garuda Indonesia probeert ervoor te zorgen dat het routenetwerk naar Nederland en Australië, tijdens de corona-pandemie, zoveel mogelijk intact blijft gedurende de beperkende maatregelen van verschillende overheden. Met het intact houden van het routenetwerk naar deze twee landen wil Garuda Indonesia iedereen de kans bieden om terug te keren naar zijn/haar vaderland en zo families te herenigen.

Irfan Setiaputra (algemeen directeur van Garuda Indonesia): “Het blijven exploiteren van de routes van en naar Australië en Nederland is een manier van Garuda Indonesia om de verplaatsing te vergemakkelijken van Indonesische burgers die vanuit beide landen naar Indonesië zullen terugkeren, evenals Nederlandse en Australische burgers die zullen terugkeren naar hun vaderland vanuit Indonesië .”

De frequentie van de vluchtoperatie wordt dagelijks geëvalueerd en wordt, waar nodig, aangepast op de vraag vanuit de markt. De frequentie van vluchten naar Australië en Nederland zal daarom in de maanden april en mei ook worden aangepast.

Garuda Indonesia vliegt op de route Amsterdam – Jakarta en voor de Australische markt wordt er gevlogen vanuit Jakarta en Bali naar Perth, Sydney en Melbourne. Gedurende de Corona pandemie biedt Garuda Indonesia reizigers de mogelijkheid om kosteloos te wijzigen. Klik hier voor meer informatie en de voorwaarden van dit beleid.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

SNP Reizen stelt reizen ook uit

Volgende bericht

Terughalen klanten op verre bestemmingen een uitdaging

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."