Nieuws

Gratis tickets voor Verre Reizen Event

Deel dit artikel

Het is nog steeds mogelijk een gratis ticket te claimen voor het grootste Verre Reizen Event van de Benelux dat op 26 en 27 oktober in de Fokker Terminal in Den Haag plaatsvindt, dat schrijft de organisatie.

Op dit event, met meer dan 200 bestemmingen, is het mogelijk workshops te volgen, te genieten van culinaire verrassingen en om mee te dansen met live muziek.

Wie nog een gratis ticket wil, moet er overigens snel bij zijn. Alleen de eerste 150 tickets worden gratis weggeven. Ga naar verrereizen-event.nl en kies de tickets naar wens. Klik op ‘In winkelmandje’ en ga naar afrekenen. Daar kan je de kortingscode VREDH19 (aan elkaar geschreven!) invoeren waardoor je bestelling gratis wordt. Na het invullen van je gegevens ontvang je een gratis toegangsticket en parkeerplek in jouw mailbox. De eerste editie van het Verre Reizen Event in de Fokker Terminal vond plaats in 2014.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Reisagenten opgelet! Sta jij al gratis op de Vakantiebeurs-stand van Fly to the West

Volgende bericht

TUI en KLM breiden samenwerking uit met Bali

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.