Nieuws

Groningen Airport Eelde maakt zomerbestemmingen bekend

Deel dit artikel

Groningen Airport Eelde biedt komend zomerseizoen (april t/m oktober 2022) zes verschillende bestemmingen aan. De vluchten en/of pakketreizen worden aangeboden door Corendon, TUI en Sunair Vakanties. Mallorca is nieuw in het aanbod van Corendon.

Corendon heeft bevestigd in het zomerseizoen van 2022 naar de bestemmingen Bodrum en Antalya (Turkije), Kreta (Griekenland) en Mallorca (Spanje) te vliegen. Mallorca is nieuw in het aanbod van Corendon vanaf Groningen Airport Eelde. Ook TUI vliegt komende zomer wederom wekelijks naar het Spaanse eiland Mallorca en blijft gedurende het gehele jaar twee keer per week Gran Canaria aanbieden. Reisorganisatie Sunair heeft bevestigd dat de vluchten naar het populaire Guernsey (Kanaaleilanden) vanaf april weer worden uitgevoerd vanaf de luchthaven.

Jonas van Dorp, Head of Aviation Marketing & Development Groningen Airport Eelde: “Wij zijn blij met het aanbod voor komend zomerseizoen. Het is een mooie toevoeging dat Mallorca door zowel TUI als Corendon wordt aangeboden, want het is voor onze regio een gewilde bestemming’’. Er zijn tevens een aantal bestemmingen terug in het zomerschema die door de beperkende maatregelen rondom Covid19 een periode niet werden aangeboden, zoals Bodrum, Antalya en Guernsey. Marc van Amsterdam, directeur Sunair Vakanties: ‘’In 2019 hadden we een ongekend succesvol seizoen naar Guernsey vanaf Groningen Airport Eelde. Gelukkig mogen we dit komend zomerseizoen nog een keer herhalen. Wij kijken er enorm naar uit om weer wekelijks naar deze prachtige bestemming te vliegen vanaf het Noorden.”
.

Author


Deel dit artikel

1 Comment

  1. Wim Rambas
    8 december 2021 at 13:19

    Hou van warme landen zoals Tukije

Vorige bericht

Guernsey: 'A Lovely Island'

Volgende bericht

Sandals Resorts richt zich op Nederlandse markt met Travelproof

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."