Nieuws

Hertz en Aeroméxico tekenen overeenkomst

Hertz en Aeroméxico tekenen exclusieve wereldwijde samenwerkingsovereenkomst om Hertz, Dollar, Thrifty en Firefly autoverhuur aan te bieden aan de passagiers van de luchtvaartmaatschappij.

Hertz heeft bekend gemaakt dat de organisatie een exclusieve samenwerkingsovereenkomst heeft getekend met Hertz Mexico en Aeroméxico. Passagiers kunnen nu autohuur tegen de best beschikbare tarieven reserveren bij Hertz en Firefly in Mexico. Wereldwijd op de bestemmingen van de luchtvaartmaatschappij bij Hertz, Dollar, Thrifty en Firefly. En via de website van de vliegmaatschappij.

De speciale tarieven voor Hertz en Firefly in Mexico zijn ook beschikbaar voor klanten die een instapkaart van de luchtvaartmaatschappij tonen aan de verhuurbalies op de luchthavens. Daarnaast zal Hertz Mexico ook de merknaam van Aeroméxico tonen en klantaanbiedingen weergeven op de website.

Robert Stuart van Hertz, zegt: “Net als wij, is de Airline constant aan het innoveren om zodoende de klanten de beste service te bieden. Wij zijn vereerd dat de voornaamste vliegmaatschappij van Mexico Hertz heeft gekozen als haar exclusieve wereldwijde autoverhuurpartner.  Zodat haar passagiers een breed assortiment aan auto’s aangeboden krijgen bij de verschillende verhuurmaatschappijen. Nu heeft Aeromexico.com een nieuw reserveringssyteem voor autohuur. Reizigers kunnen hun vluchten slechts in een paar klikken boeken inclusief een huurauto.”

© 2017, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

KLM vreest wachtrijen zomervakantie

Volgende bericht

KLM Cityhopper onthult afscheidslivery

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.