Qenner is een samenwerking aangegaan met Holiday Extras. Vanaf nu kunnen parkeerplaatsen van Holiday Extras direct worden gereserveerd via het Qenner platform. Daaropvolgend wordt het ook mogelijk om de luchthaven hotels van Holiday Extras via het Qenner platform te reserveren.

Qenner heeft de mogelijkheden van Holiday Extras volledig geïntegreerd in het boekingssysteem. De consument kan in het boekingsproces, bij zijn gekozen reis, een keuze maken voor het bijboeken van een hotel of parkeerplaats. De gekozen optie wordt direct verwerkt in het systeem van Holiday Extras, nadat de klant geboekt heeft. Ook is het mogelijk om via de baliemodule van Qenner ‘TravelDesk’ het aanbod van Holiday Extras te boeken. De reisagent dient eenmalig de Holiday Extras gegevens door te geven aan Qenner, zodat Qenner de configuratie kan doen. Indien een agent nog geen overeenkomst heeft met Holiday Extras, kan deze het aanvraagformulier hiervoor vinden via deze link.

Fieneke Bosters (Sales Manager van Holiday Extras): “We zijn blij met de samenwerking met Qenner om hun innovatieve oplossingen. De integratie van Holiday Extras in hun boekingssysteem is voor ons bovendien van toegevoegde waarde, omdat we op deze manier nieuwe verkoopkanalen aanboren via de gewaardeerde reiswebsites van de klanten van Qenner.”