Nieuws

Holiday Extras services boekbaar in BAS

Deel dit artikel

Holiday Extras biedt reisagenten voor het eerst de mogelijkheid om via reserveringssysteem BAS parkeerplaatsen en hotels nabij luchthavens en cruiseterminals te boeken. Reisagenten kunnen de extra’s nu voor hun klanten reserveren in hun vertrouwde CRS.

“Het is ons doel om de reizigers een ontspannen start van hun vakantie te bieden. Met de opname van onze producten in BAS maken we het nog makkelijker voor reisagenten om hun klanten extra diensten aan te bieden en zichzelf daarmee van extra inkomsten te verzekeren”, aldus Fieneke Bosters, Salesmanager Nederland van Holiday Extras.

De producten van Holiday Extras zijn opgenomen onder services. De integratie van het aanbod van airport lounges in BAS zit ook in de planning. Reisagenten die gebruik willen maken van Holiday Extras in BAS dienen eenmalig de inloggegevens van Holiday Extras in het BAS systeem vast te leggen om boekingen te kunnen bevestigen. Indien een agent nog geen overeenkomst met Holiday Extras heeft, kan deze het aanvraagformulier hiervoor vinden op holidayextras.nl/reisbureau/agentuur.


Deel dit artikel
Vorige bericht

(Video) 30-jarig Air Transat: hele jaar feest

Volgende bericht

Bidroom wil boekingen Expedia en Booking kapen

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.