CoronavirusNieuws

HolidayTaxis: kosteloos annuleren in landen met reisverbod

Deel dit artikel

HolidayTaxis laat op haar website weten kosteloos annuleren toe te staan in alle landen waar momenteel een reisverbod van kracht is en in landen die bij aankomst isolatie verplichten. Dit geldt ook voor annuleringen van vluchten als gevolg van de COVID-19-uitbraak.

“Boekingen moeten zelf worden geannuleerd via de mogelijke kanalen (API/onze agentenwebsite). Wanneer de boeking niet geannuleerd wordt in het systeem, dan is de verwachting dat deze wordt uitgevoerd. Als je bij annulering annuleringskosten ziet terwijl er een reisverbod van kracht is voor deze bestemming, willen we je geruststellen dat deze bij uw volgende factuur zullen worden gecrediteerd”, aldus HolidayTaxis.

Wijn cadeau doen? DeWijnsite.nl is gespecialiseerd in het versturen van wijncadeaus door Nederland!

Auteur


Deel dit artikel

1 Comment

  1. […] HolidayTaxis: staat kosteloos annuleren toe in alle landen waar momenteel een reisverbod van kracht is en in landen die bij aankomst isolatie verplichten. Meer info. […]

Vorige bericht

Reisadvies Spanje gewijzigd: alles nu oranje

Volgende bericht

Cruisewinkel deelt overzicht met informatie per rederij

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.