Nieuws

Holland International Reisbureau at Home lanceert eigen online magazine

Deel dit artikel

Holland International Reisbureau at Home, de formule voor zelfstandig reisadviseurs (ZRA’s) van TUI Nederland, lanceert haar eigen online magazine Must See en digitale brochure. Het kleurrijke en interactieve e-magazine wordt vijf keer per jaar verstuurd onder de klanten van de ZRA’s. De eerste editie verscheen deze maand. De wervende digitale brochure van HIR at Home heeft als doel toekomstige zelfstandig reisadviseurs te informeren en te enthousiasmeren over de formule van HIR at Home.

De eerste uitgave van Must See inspireert klanten over zeer uiteenlopende bestemmingen en vakanties, van bruisend Ibiza en exotisch Curaçao tot een minicruise met de Oasis of the Seas van Royal Caribbean. Mooie schermvullende foto’s ondersteunen de inspirerende reisverhalen en –tips. ‘‘We hebben met dit magazine goed naar de wensen van onze ondernemers én onze klanten geluisterd. We bieden hen hiermee een eigentijds en persoonlijk middel dat past bij hun visie en klantcontact. E-magazines worden goed en graag gelezen en zijn een goede klantenbinder. In het e-magazine worden ook de voordelen van een zelfstandig reisadviseur van HIR at Home nog eens op een rijtje gezet. De zelfstandig reisadviseurs kennen hun klanten goed, zijn flexibel en geven de klant persoonlijke aandacht op een locatie en moment dat hem uitkomt. Bovendien hebben allen ruime reisbureau-ervaring’’, aldus Anne Marie van Genderen, Account Manager Franchise bij TUI Nederland.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Tweede editie Cruise Beach Borrel & Barbecue populair

Volgende bericht

Topweekend voor WereldWorkshop in Parijs

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.