HomeToGo heeft CASAMUNDO voor een niet nader genoemd bedrag overgenomen van de @Leisure Group (grotendeels eigendom van Axel Springer SE, red.). CASAMUNDO zal een belangrijke distributiepartner blijven voor de merken van @Leisure Group, zoals Belvilla, DanCenter en Danland. De website verhuurt wereldwijd meer dan 700.000 accommodaties en biedt werk aan meer dan 100 mensen op haar kantoor in Hamburg.

“Onze strategie is gericht op het verder ontwikkelen van onze full-service proposities, zoals Belvilla en DanCenter, en onze self-service propositie Traum-Ferienwohnungen. Hierdoor is de verkoop van CASAMUNDO, met haar verschillende bedrijfsmodel, een logische stap. We geloven dat CASAMUNDO met HomeToGo een geweldige nieuwe eigenaar heeft gevonden om het bedrijf verder uit te bouwen en dat de @Leisure Group hiermee een sterke distributiepartner heeft”, aldus Tobias Wann (CEO @Leisure Group).

“CASAMUNDO heeft een geweldig team en merk in de vakantiehuurindustrie in Duitsland en Europa. We kijken er naar uit om als groep nog meer synergieën te benutten om de beste vakantiewoning-zoekervaring op de markt neer te zetten. Zowel HomeToGo als CASAMUNDO zullen profiteren van elkaars ervaring”, aldus Patrick Andrä (CEO HomeToGo). “HomeToGo heeft de afgelopen jaren een indrukwekkende ontwikkeling doorgemaakt. De mogelijkheid om nauw samen te werken met het team van een bedrijf dat zich richt op een gast-gerichte strategie, net als wij, biedt geweldige kansen”, aldus Thorsten Kerwin (CEO CASAMUNDO).