Nieuws

Indaba verplaatst: nieuwe datum nog niet bekend

Deel dit artikel

De Indaba, die normaal zou plaatsvinden van 6 tot en met 9 mei in het Inkosi Albert Luthuli International Convention Centre (ICC) in Durban worden verplaatst doordat op 8 mei de nationale verkiezingen plaatsvinden. Het ICC is ook het zenuwcentrum voor de verkiezingen in de provincie KwaZulu Natal en krijgt voorrang op alle andere evenementen. “Wij onderzoeken momenteel alle haalbare alternatieve opties”, aldus Sisa Ntshona, CEO van South African Tourism.

“We moeten ook overleggen met onze verschillende partners en belanghebbenden, en begrip tonen voor onze buyers, standhouders en afgevaardigden die nu wachten op een nieuwe datum om Indaba bij te wonen. We kennen het belang van Indaba voor de reisindustrie en willen ervoor zorgen dat we nog steeds in staat zijn om een beurs van wereldformaat te organiseren, ondanks het feit dat we de datum moeten veranderen”, voegt Ntshona nog toe.

Tshifhiwa Tshivhengwa, CEO van The Tourism Business Council of South Africa (TBCSA): “Mocht de datum van de verkiezingen op voorhand bekend geweest zijn, dan konden buyers en standhouders er rekening mee hebben gehouden. Tijdens die periode zijn er ook nog andere wereldwijde events, maar we willen de industrie verzekeren dat, ondanks de nieuwe datum, Indaba een fantastische beurs zal zijn. We willen iedereen dan ook aanmoedigen om de beurs te bezoeken nu de nieuwe datum bekend is. Indaba is de grootste reis- en vakbeurs van Afrika. Vorig jaar trok het meer dan 7.000 afgevaardigden uit 80 landen.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Travel Counsellors groep draait beste maand ooit

Volgende bericht

Brussels Airport begint jaar met bijna 1,7 miljoen passagiers

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.