Nieuws

Indiase regering vraagt banken Jet Airways te helpen

Deel dit artikel

Jet Airways heeft al maandenlang financiële problemen en nu heeft de Indiase regering banken gevraagd om de luchtvaartmaatschappij te redden. De Indiase airline heeft meer dan een miljard dollar aan schulden en leasemaatschappijen verboden het gebruik van gehuurde toestellen wegens betalingsachterstanden.

Daarnaast laat vakbond National Aviators Guild weten dat piloten van Jet Airways per 1 april het werk neerleggen als het achterstallige loon niet is betaald. Op dit moment wordt er met 41 van de 120 toestellen gevlogen. Het ANVR-Congres gaat dit jaar van 21 tot en met 26 november naar Bangalore en wordt georganiseerd in samenwerking met Jet Airways, KLM en de provincie Karnataka, waarin Bangalore ligt. Frank Oostdam liet al eerder aan TravelPro weten geen ‘Plan B’ te hebben voor het ANVR-Congres.

Jet Airways gebruikt Schiphol als zijn Europese ‘hub’ en vliegt vanaf Amsterdam naar Mumbai, Delhi en Bangalore, maar ook naar Toronto. Die vluchten zijn nog niet gewijzigd.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Icelandair breidt capaciteit op Brussel sterk uit

Volgende bericht

Oostdam (ANVR): “Mijn uitdaging dat ZRA’s voor toegevoegde waarde ANVR graag € 400 contributie betalen”

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.