“Er is geen plan B”, dat laat Frank Oostdam (directeur ANVR) desgevraagd weten aan TravelPro naar aanleiding van (internationale) nieuwsberichten over problemen die de Indiase luchtvaartmaatschappij Jet Airways momenteel ondervindt. Het ANVR-Congres gaat dit jaar van 21 tot en met 26 november naar Bangalore en wordt georganiseerd in samenwerking met Jet Airways, KLM en de provincie Karnataka, waarin Bangalore ligt.

“We hebben natuurlijk goed contact met Jet Airways en gaan ervan uit dat plan A gewoon doorgaat”, aldus Oostdam. De luchtvaartmaatschappij heeft zelf middels een statement laten weten dat het de nieuwsberichten over het aantal vliegtuigen dat het aan de grond moet houden, in verband met achterstallige betalingen aan leasemaatschappijen, onjuist en misleidend vindt.

Op de vraag wat er met het ANVR-Congres gebeurt wanneer het toch mis mocht gaan bij de Indiase luchtvaartmaatschappij laat Oostdam weten: “‘Als’ is iets waar wij geen rekening mee houden.” Ook Paul Venneker (Sales Manager Benelux Jet Airways) laat aan TravelPro weten dat niemand zich ook maar enige zorgen hoeft te maken of het ANVR-Congres wel doorgaat. “We hebben goed contact met alle betrokken partijen.” Oostdam verwacht dat inschrijven voor het ANVR-Congres mogelijk is vanaf ongeveer juni.