Nieuws

Geen plan B ANVR-Congres

Deel dit artikel

“Er is geen plan B”, dat laat Frank Oostdam (directeur ANVR) desgevraagd weten aan TravelPro naar aanleiding van (internationale) nieuwsberichten over problemen die de Indiase luchtvaartmaatschappij Jet Airways momenteel ondervindt. Het ANVR-Congres gaat dit jaar van 21 tot en met 26 november naar Bangalore en wordt georganiseerd in samenwerking met Jet Airways, KLM en de provincie Karnataka, waarin Bangalore ligt.

“We hebben natuurlijk goed contact met Jet Airways en gaan ervan uit dat plan A gewoon doorgaat”, aldus Oostdam. De luchtvaartmaatschappij heeft zelf middels een statement laten weten dat het de nieuwsberichten over het aantal vliegtuigen dat het aan de grond moet houden, in verband met achterstallige betalingen aan leasemaatschappijen, onjuist en misleidend vindt.

Op de vraag wat er met het ANVR-Congres gebeurt wanneer het toch mis mocht gaan bij de Indiase luchtvaartmaatschappij laat Oostdam weten: “‘Als’ is iets waar wij geen rekening mee houden.” Ook Paul Venneker (Sales Manager Benelux Jet Airways) laat aan TravelPro weten dat niemand zich ook maar enige zorgen hoeft te maken of het ANVR-Congres wel doorgaat. “We hebben goed contact met alle betrokken partijen.” Oostdam verwacht dat inschrijven voor het ANVR-Congres mogelijk is vanaf ongeveer juni.


Deel dit artikel

2 Reacties

  1. […] echter al lange tijd in financiële problemen. Begin deze maand liet Oostdam aan TravelPro weten geen plan B te hebben voor het ANVR-Congres en goed contact te onderhouden met Jet Airways. De piloten hebben […]

  2. […] Daarnaast laat vakbond National Aviators Guild weten dat piloten van Jet Airways per 1 april het werk neerleggen als het achterstallige loon niet is betaald. Op dit moment wordt er met 41 van de 120 toestellen gevlogen. Het ANVR-Congres gaat dit jaar van 21 tot en met 26 november naar Bangalore en wordt georganiseerd in samenwerking met Jet Airways, KLM en de provincie Karnataka, waarin Bangalore ligt. Frank Oostdam liet al eerder aan TravelPro weten geen ‘Plan B’ te hebben voor het ANVR-Co… […]

Vorige bericht

Oad organiseert (wintersport) studiereis naar Noorwegen

Volgende bericht

Klooster Reizen neemt Internoord Reizen Groningen over

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.