Voor de PASRA Airline Express is 2020 een extra bijzonder jaar, want dan vindt namelijk de 30e editie plaats. Inschrijven is mogelijk. Check hier de data en locaties.

De 30e editie trapt af op maandag 9 maart in het Schipholgebouw gevolgd door Wings Hotel Rotterdam Airport op dinsdag 10 maart. Tijdens de Airline Express is het mogelijk te speeddaten met tien vertegenwoordigers van airlines en te genieten van een heerlijk uitgebreid buffet samen met collega’s. Daarnaast maak je kans op diverse prijzen.

Zo’n twee weken later gaat de Airline Express verder in Van der Valk Hotel Eindhoven (maandag 23 maart) en Van der Valk Hotel Duiven (dinsdag 24 maart). Begin april zijn Oost- en Noord-Nederland aan de beurt. Op maandag 6 april zijn de airline vertegenwoordigers te vinden in Van der Valk Hotel Hengelo en op dinsdag 7 april in MartiniPlaza Groningen. De Airline Express wordt afgesloten in het Schipholgebouw op maandag 20 april.

Deelname aan de Airline Express 2020 is mogelijk voor alle medewerkers uit de reiswereld en is geheel gratis. Tijdens het eindspel maakt iedereen kans op tickets naar Europese en Intercontinentale bestemmingen. Aanvang is vanaf 17.30 uur en afsluiting is rond 22.00. Het buffet is geopend van 17.30 -19.00 uur. De presentaties beginnen om 19.15 uur. Voor annuleringen (inclusief no shows) binnen drie dagen worden € 50 kosten in rekening gebracht.

Maandag 9 maart
Schiphol (Schipholgebouw)
Inschrijven

Dinsdag 10 maart
Rotterdam (Wings Hotel Rotterdam Airport)
Inschrijven

Maandag 23 maart
Eindhoven (Van der Valk Hotel Eindhoven)
Inschrijven

Dinsdag 24 maart
Duiven (Van der Valk Hotel Duiven)
Inschrijven

Maandag 6 april
Hengelo (Van der Valk Hotel Hengelo)
Inschrijven

Dinsdag 7 april
Groningen (MartiniPlaza Groningen)
Inschrijven

Maandag 20 april
Schiphol (Schipholgebouw)
Inschrijven