Nieuws

Israël verwacht binnenkort 2019 te overtreffen

Deel dit artikel

In 2019 ontving Israël bijna 100.000 toeristen uit Nederland en alhoewel corona roet in het eten gooide, is het Israëlisch Ministerie voor Toerisme positief. Nederland blijft een belangrijke markt voor Israël en gezien het aantal huidige boekingen verwacht het ministerie dat het jaar 2019 binnenkort wordt overtroffen.

Tel Aviv is voornamelijk in de winter erg in trek onder Nederlandse toeristen en de verwachting is dat boekingen nog verder zullen oplopen. Naast Tel Aviv zijn ook Jeruzalem, Galilea, Haifa en de Dode Zee populair onder Nederlandse toeristen. Een nieuwkomer is de Negev woestijn in het zuiden van Israël waar het Israëlisch Ministerie voor Toerisme vooral sinds de corona periode een stijging ziet in het aantal Nederlandse reizigers. Waarschijnlijk komt dit door het feit dat Negev geen massatoerisme kent en veel te bieden heeft qua natuur, duurzaamheid en rust. Zaken die geheel in lijn met de trends in toerisme belangrijker zijn geworden voor de Nederlandse toerist.

Tel Aviv heeft een online campagne gelanceerd met de slogan ‘Wij doen niet aan winter.’ In drie korte video’s laat de campagne zien dat Tel Aviv zelfs in de winter de ideale combinatie biedt van cultuur, strand en culinaire hoogstandjes. Dat alles met het perfecte weer om door de stad te wandelen.


Deel dit artikel

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Stena Line Travel Group nieuwe aandeelhouder Voigt Travel

Volgende bericht

Booking wil klanten en partners stimuleren te kiezen voor meer verantwoorde opties

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.