CoronavirusNieuws

Isropa Reizen annuleert alle geboekte reizen tot en met 6 mei 2020

Deel dit artikel

Isropa Reizen heeft besloten om alle geboekte reizen met vertrek t/m 6 mei aanstaande waarvoor een negatief reisadvies geldt om te boeken of kosteloos te annuleren. “De ontwikkelingen rondom het coronavirus in een groot aantal van de bestemmingen van Isropa Reizen hebben ervoor gezorgd dat we deze beslissing hebben genomen”, aldus de reisorganisatie.

Klanten met een vertrek tot en met 6 mei kunnen omboeken naar een andere datum of aanspraak maken op het corona-voucher dat recent is ingevoerd door ANVR/SGR. Dit voucher is inwisselbaar voor een andere reis bij Isropa Reizen op een latere datum en geldig tot één jaar na uitgifte van de cheque. Dit geldt ook voor de bestemmingen Portugal, Griekenland en Egypte.

Reizigers nu op vakantie
“Isropa Reizen staat momenteel in contact met haar partners op de locaties waar reizigers nu op vakantie zijn en we maken per bestemming de afweging om reizen vroegtijdig af te breken. Reizigers krijgen hierover persoonlijk bericht.”

*Kosteloos annuleren geldt voor alle bestemmingen van Isropa Reizen met uitzondering van Portugal, Griekenland en Egypte waarvoor nog geen negatief reisadvies geldt, voor deze bestemmingen kunt u kosteloos omboeken.

Zelf eenvoudig een website maken met Simpsite: Geen ingewikkelde functies of opties, een professionele site kan helemaal gratis gemaakt worden!

Author


Deel dit artikel

1 Comment

  1. […] Isropa Reizen annuleert alle geboekte reizen tot en met 15 april 2020 […]

Vorige bericht

Blok zegt ANVR toe situatie reissector onder de aandacht te brengen in het kabinet...

Volgende bericht

Simi Reizen: boeken zonder aanbetaling

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."