Nieuws

Jutta van Peer naar Prijsvrij / D-reizen

Deel dit artikel

Jutta van Peer gaat bij Prijsvrij / D-reizen aan de slag in de rol van accountmanager. Van Peer heeft meer dan vijftien jaar ervaring in vergelijkbare functies bij onder andere TUI, Thomas Cook, Sunny Cars en recentelijk Sixt.

“We krijgen met Jutta een zeer ervaren accountmanager aan boord. Jutta wordt verantwoordelijk voor de verdere uitbouw en verdieping van de commerciële relaties met onze reispartners voor de merken Prijsvrij Vakanties en D-reizen. Ze is een bekend en vertrouwd gezicht in de reisbranche, neemt veel kennis en kundigheid mee en heeft laten zien dat ze accounts uit te weet te bouwen naar waardevolle partnerships. Erg blij met haar komst en een aanwinst voor ons team”, aldus Tijs van Schagen, CCO van Prijsvrij Groep.

Jutta van Peer: “Ik kijk er ontzettend naar uit (opnieuw) te mogen werken met partners vanuit mijn rol als accountmanager bij Prijsvrij Vakanties en D-reizen. Genoeg kansen, ontwikkelingen en projecten om fijne en langdurige samenwerkingen door te ontwikkelen. Een mooie uitdaging waar ik met veel plezier mee aan de slag ga!”


Deel dit artikel
Vorige bericht

Montego Bay meest veerkrachtige Caribische bestemming

Volgende bericht

Reisadvies Sri Lanka van oranje naar geel

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.