Reisagenten die voor 31 december 2017 drie nieuwe Caribische cruises met de Seven Seas Explorer boeken voor hun klanten, varend van 3 januari tot 11 maart 2018, ontvangen een gratis suite om zo zelf het ultraluxe schip te kunnen ervaren. De boekingen gelden op verschillende afvaarten in de genoemde vaarperiode en kunnen door verschillende teamleden binnen een organisatie worden gemaakt.

De reisagentenactie komt kijken bij de actie voor consumenten, want Regent Seven Seas Cruises lanceert namelijk een triple suite upgrade. Wie een suite boekt ontvangt een gegarandeerde upgrade voor een suite die nog luxueuzer is. Deze speciale upgrade is geldig voor cruises op het volgens Regent Seven Seas Cruises meest luxueuze schip ooit gebouwd, de Seven Seas Explorer. Tussen 3 januari en 11 maart 2018 is er de keuze uit acht verschillende cruises die in het Caribische gebied varen. Reisagenten die dit jaar nog drie boekingen in deze periode weten te realiseren ontvangen een gratis suite om ook zelf dit ultraluxe schip te kunnen ervaren.

Deze aanbieding geldt voor nieuwe boekingen op Veranda Suites tot de Superior Suites en kan er zelfs toe leiden dat gasten een upgrade krijgen naar een Concierge Suite, waar ze onder andere kunnen genieten van een gratis verblijf in een pre-cruise hotel in Miami. De upgrades zijn afhankelijk van de beschikbaarheid en moeten geboekt worden vóór 31 december 2017. Het overzicht luidt als volgt:

Veranda (H-grade) = Superior Suite (F2-grade)
Deluxe Veranda Suite (G2) = Superior Suite (F1)
Deluxe Veranda Suite (G1) = Concierge Suite (E)
Superior Suite (F2) = Concierge Suite (D)

De campagne is gelanceerd om aan het einde van het jaar reisagenten extra aan te moedigen met het verkopen van deze reizen in het huidige ‘Sell 3 & Sale Free booking incentive’. Voor meer informatie en de voorwaarden over de ’triple upgrade promotion’ en de ‘Sell 3 & Sale Free incentive’, kunnen reisagenten contact opnemen met hun cruise partner of via de website www.rssc.com/sailfree-intl.