Nieuws

Kees Boef nieuwe directeur Corporate Affairs Royal Schiphol Group

Kees Boef (52) wordt per 1 oktober 2018 de nieuwe directeur Corporate Affairs van Royal Schiphol Group. Hij komt over van Achmea, waar hij sinds 2015 directeur Corporate Communicatie was. Ook was hij eerder in zijn carrière al werkzaam bij Schiphol.

Kees Boef heeft veel ervaring op het gebied van communicatie en public affairs. Voor zijn functie bij Achmea was hij onder meer managing director bij Burson-Marsteller Nederland, Group Director Communication & Public Affairs bij TNT en politiek adviseur van Minister-President Wim Kok. Van 1998 tot en met 2000 was hij adviseur public affairs bij Royal Schiphol Group.

Kees Boef volgt Frank Janssen op, die de rol als directeur Corporate Affairs bijna zes jaar met veel energie en vakmanschap invulde. Frank Janssen grijpt de recente CEO-wissel als natuurlijk moment aan om zijn persoonlijke ambities te verwezenlijken. Hij wordt zelfstandig consultant en zal in die hoedanigheid deels voor Schiphol blijven werken.

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Doe mee aan de TUI Cleanup Day

Volgende bericht

The Travel Club en Europeesche continueren samenwerking

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.