Afgelopen dinsdag niet in de gelegenheid geweest de NCL-webinar bij te wonen? Geen zorgen! Hieronder kijk je de volledige opname op je gemak terug, en neemt Jennifer Pichl, Business Development Mananger bij Norwegian Cruise Line (NCL) je mee langs het nieuwste schip, de Norwegian Getaway, spannende routes en de nieuwste promoties.

Wil je het NCL-product graag in het echt zien?

Schrijf je dan ook in voor ons nieuwe exclusieve scheepsbezoek op de Norwegian Getaway in Amsterdam op 5 oktober 2023 om 12.00 uur inclusief een heerlijke lunch aan boord en rondleiding over het schip.

Registreer je hier voor het scheepsbezoek

Kortingsactie – Dag winterblues!

Boek eilandhoppen in de Caribbean met Norwegian Cruise Line (NCL) voor je klanten en kies uit 8 vertrekhavens en 11 moderne schepen met 35% korting!

Het paradijs wacht op Harvest Caye, de belangrijkste resortbestemming in het Caribisch gebied voor de kust van Belize. Je klanten kunnen van eiland naar oceaan zoeven op een zipline en genieten van hun eigen privé-eiland op Great Stirrup Cay. En met de Caribbean’s Leading Cruise Line (worldtravelawards.com) wordt de reis van je klanten net zo spannend als hun bestemming.

Alleen tot 20 september besparen ze 50% op geselecteerde cruises met NCL’s Free at Sea Upgrade – nu vanaf € 49,50 p.p. voor een 5-daagse cruise inclusief premium drankjes, specialiteitenrestaurants en meer. Willen je klanten deze winter verder weg? NCL biedt tot € 450 vliegtegoed per persoon bij het boeken van geselecteerde cruises naar verre bestemmingen, waaronder Zuid-Amerika, het Panamakanaal, Australië, Nieuw-Zeeland en Zuid-Afrika!

Klik hier voor meer informatie