Nieuws

KLM annuleert plannen Abu Dhabi

Deel dit artikel

KLM heeft haar plannen om vluchten van Amsterdam naar Abu Dhabi weer op te starten geannuleerd, dat meldt Schiphol in een update over haar netwerk. Etihad Airways exploiteert de route momenteel met een dagelijkse dienst in samenwerking met KLM.

In maart 2020, vlak na de start van de coronacrisis, behield KLM Abu Dhabi nog als een van de weinige (25) intercontinentale bestemmingen in haar netwerk door middel van een tweewekelijkse vlucht in combinatie met Muscat.

Ruim een jaar later, in juni 2021, liet KLM weten dat Abu Dhabi was opgeschort, alhoewel KLM deze bestemming wel is blijven aanbieden in codeshare met Etihad Airways. In juni 2021 was het nog de verwachting dat Abu Dhabi in de winter 2021 weer aangeboden zou worden door KLM.

Dit voorjaar leek het erop dat KLM het komend winterseizoen weer met eigen vluchten, zes wekelijkse, naar Abu Dhabi wilde gaan vliegen. Maar die plannen houdt de airlines voorlopig dus in de ijskast.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Asturië (Noord-Spanje) nieuwe bestemming Vueling vanaf Schiphol

Volgende bericht

Strengere veiligheidsmaatregelen Sharm El Sheikh van 6 - 19 november

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.