Nieuws

KLM introduceert wireless entertainment aan boord van Boeing 747’s

Sinds 1 april kunnen KLM-passagiers aan boord van een Boeing 747-400 rechtstreeks een selectie van het inflight entertainment aanbod streamen naar hun eigen mobiele apparaten.

Passagiers kunnen met het KLM wireless entertainmentsysteem kiezen uit meer dan 200 films en series. Via een lokale server in het toestel kan de passagier gratis content streamen naar laptop, smartphone of tablet. Leverancier AirFi, de samenwerkingspartner van KLM, leverde het toegankelijke en innovatieve systeem.

KLM vervangt de komende jaren de Boeing 747’s door efficiëntere en zuinigere tweemotorige toestellen. Ondanks deze uitfasering investeert KLM in een verbeterde entertainmentbeleving voor de passagier. KLM biedt daarom, naast het huidige ingebouwde systeem, dit extra platform met een speciaal samengesteld entertainmentprogramma.

Dit systeem is alleen beschikbaar op de Boeing 747. Op de overige lange afstandsvluchten investeert KLM in WiFi waar content streaming ook onderdeel van uit zal maken.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Air Transat helpt gedupeerde WOW Air-passagiers

Volgende bericht

Sunny Cars stimuleert boekingen met speciale voorjaarskorting

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.