Nieuws

KLM: minimale catering op alle Europese vluchten van en naar Schiphol

Deel dit artikel

KLM waarschuwt dat er vanaf woensdagavond 18.00 uur tot en met vrijdagochtend 07.00 uur op alle Europese vluchten die vertrekken van en naar Schiphol minimaal worden gecaterd. Dit betekent dat klanten een ander catering product krijgen dan ze van ons gewend zijn.

Het probleem met de catering komt doordat, als gevolg van een landelijke FNV catering staking vandaag, er die gehele dag ook een werkonderbreking plaats vinden bij de catering service (KCS) van KLM. Als gevolg hiervan zal er vanaf woensdagavond 18.00 uur t/m vrijdagochtend 07.00 uur, op alle Europese vluchten die vertrekken van en naar Schiphol, minimaal worden gecaterd. Dit betekent dat klanten een ander catering product krijgen dan ze van ons gewend zijn.

KLM laat weten de situatie te betreuren en dat het haar uiterste best doet om de reis van haar klanten alsnog zo aangenaam mogelijk te maken.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Turkish Airlines viert 10 jaar Corporate Club in Istanbul

Volgende bericht

Greenpeace: "Schiphol kan borst nat maken"

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.