Nieuws

KLM: vaker naar Canada en ook in de winter naar Fortaleza

Deel dit artikel

De totale capaciteit van KLM op zowel het langeafstandsnetwerk als het middellangeafstandsnetwerk, stijgt het komende winterseizoen met +1.4%, ten opzichte van het winterseizoenseizoen 2017. Dat zegt Pieter Elbers (KLM president-directeur).

“KLM houdt haar focus op opkomende markten in Zuid-Amerika, waar we, na een succesvolle start in het zomerseizoen van 2018, in het winterseizoen doorvliegen op Fortaleza. Met deze derde rechtstreekse Braziliaanse bestemming verstevigen we onze positie als belangrijke Europese luchtvaartmaatschappij op de Braziliaanse markt, voor zakelijke en leisure reizigers en voor vrachtvervoer. Ook de Noord-Atlantische markt blijven we met interesse volgen. Zo gaat KLM meer vluchten uitvoeren op de Canadese steden Edmonton, Calgary en Toronto.”

Per januari 2019 is de gehele KLM-vloot voor intercontinentale bestemmingen omgebouwd met onze full flat stoelen in de World businessclass. Elbers: “En KLM blijft investeren in comfort voor onze klanten. Zo bieden we vanaf dit winterseizoen onze passagiers mooie nieuwe producten aan zoals Douwe Egberts koffie en Rituals verzorgingsproducten.”

Auteur


Deel dit artikel
Vorige bericht

MSC Cruises gaat vier ultra-luxe cruiseschepen bouwen

Volgende bericht

Paul Nuyens weg bij Carnival Cruise Line

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."