Nieuws

KLM: vrijdagochtend weer van en naar Bali

Deel dit artikel

KLM vliegt vrijdagochtend voor het eerst na de uitbarsting van de Agung vulkaan vanaf Bali naar Singapore, dat heeft de luchtvaartmaatschappij zojuist bekendgemaakt. De  vliegtijden vanaf Denpasar zijn aangepast, zodat KLM in daglicht in Denpasar aankomt en vertrekt. De Airline doet dit omdat alleen overdag de aswolk goed zichtbaar is.

Vandaag hebben de autoriteiten het vliegveld van Denpasar weer open gesteld. Op vrijdagochtend (8.50 uur lokale tijd) vertrekt de eerste KLM-vlucht vanuit Denpasar naar Singapore (aankomst 11.20 uur lokale tijd) die vervolgens doorvliegt naar Amsterdam met als aankomsttijd vrijdagavond 19.20 uur lokale tijd. KLM benadert op dit moment haar passagiers persoonlijk, ook passagiers waarvan het KLM-ticket onderdeel uitmaakt van een pakketreis geboekt bij andere reisorganisaties. Passagiers die al in contact zijn met KLM Social Media worden daar geholpen.

KLM laat weten er alles aan te doen om haar passagiers zo snel mogelijk van Denpasar naar hun eindbestemming te brengen. Zo kijkt KLM ook of passagiers via een andere KLM-partner omgeboekt kunnen worden naar hun eindbestemming.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Internationale luchthaven Bali weer open

Volgende bericht

Live To Travel: conversie omhoog met nieuw offertesysteem

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.