BlogsNieuws

Kom ook naar de magische TravelPro Dinner Workshops!

Wil jij (nog) meer weten over de magische wereld van Walt Disney World, Disney Cruise Line en Experience Kissimmee én genieten van een heerlijk diner?

Kom dan naar de TravelPro Dinner Workshops, die maandag 20 mei en dinsdag 21 mei worden gehouden. Laat je onder het genot van een smaakvol driegangendiner bijpraten over de laatste nieuwtjes, stel de vragen die je altijd al hebt willen stellen en praat gezellig bij met collega’s… en maak kans op leuke prijzen!

Wanneer?
Maandag 20 mei 2019: Holiday Inn Eindhoven
Dinsdag 21 mei 2019: Van der Valk, Breukelen

De avond begint om 18.00 uur en duurt tot ongeveer 22.00 uur.

Wil jij er bij zijn?
Meld je dan snel aan via onderstaand aanmeldformulier en geniet met ons mee van een culinaire en informatieve avond.

*stagiaires zijn uitgesloten van deelname. Voor vragen kan je mailen naar workshops@travelpro.nl

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

2 Reacties

  1. […] Let op: dit is een andere TravelPro Dinner Workshop, dan die in samenwerking met Walt Disney World, Disney Cruise Line en Experience Kissimmee in mei wordt gehouden. Wil je hier bij zijn, klik dan op deze link. […]

  2. 29 april 2019 at 16:30

    […] 20: Magische TravelPro Dinner Workshop (Walt Disney World, Disney Cruise Line en Experience Kissimmee), Eindhoven. Meer info. […]

Vorige bericht

Eerste KLM-vlucht naar het Poolse Wroclaw

Volgende bericht

Meer Nederlanders kiezen voor Aruba

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."