Dinner WorkshopsNieuws

Malta, Thomas Cook, Sandos, Oceania Cruises praten jou graag bij…

Wil jij (nog) meer weten over Malta, Sandos Hotels & Resorts, Oceania Cruises en Thomas Cook (Tunesië) én tegelijkertijd lekker eten, kletsen met collega’s en veel gezelligheid? Kom dan naar  de TravelPro Dinner Workshops in juni, die vanaf 3 juni tot en met 5 juni in het land worden gehouden.

Laat je onder het genot van een heerlijk driegangendiner bijpraten over de laatste nieuwtjes van deze partijen, stel de vragen die je altijd al hebt willen stellen en praat bij met collega’s.

Wanneer?
Maandag 3 juni: Van der Valk Oostzaan (bij Amsterdam)
Dinsdag 4 juni: Van der Valk Nieuwerkerk (bij Rotterdam)
Woensdag 5 juni: Holiday Inn Eindhoven

De avond begint om 18.00 uur en duurt tot ongeveer 22.00 uur.

Dit wil jij toch niet missen?
Meld je dan snel aan via onderstaand aanmeldformulier en geniet met ons mee van een culinaire en informatieve avond. Voor vragen kan je mailen naar workshops@travelpro.nl.

Let op: dit is een andere TravelPro Dinner Workshop, dan die in samenwerking met Walt Disney World, Disney Cruise Line en Experience Kissimmee in mei wordt gehouden. Wil je hier bij zijn, klik dan op deze link.

TravelPro Dinner Workshops: Malta, Thomas Cook, Sandos, Oceania Cruises

  • Let op: vul alsjeblieft het juiste mailadres in, anders kan de aanmelding niet worden verwerkt.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

1 Comment

  1. 6 mei 2019 at 12:30

    […] 03: TravelPro Dinner Workshops (Malta, Sandos Hotels & Resorts, Oceania Cruises en Thomas Cook), Amsterdam. Meer info. […]

Vorige bericht

KLM breidt netwerk in China uit

Volgende bericht

KLM opnieuw het land in om eindexamenkandidaten te verrassen

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."