Lees TravelPro onlineNieuws

Lees nu TravelPro 28 van 16 juli 2021

Lees nu TravelPro 28 van 16 juli 2021.

We blikken terug op het leven van reisicoon Ferdinand Fransen (1928 – 2021). Marc van Amsterdam (Sunair Vakanties) vertelt over hoe het gaat bij de stedenspecialist. Oad voert weer busreizen uit en Arjan Koster vertelt daar meer over. Minet van Wees (TravelXL@home) laat zich niet zo snel gek maken door de corona-crisis en opende juist een tweede kantoor. Patricia Dobbelsteen moest ‘haar’ reisbureau verlaten, maar is weer terug in de reisbranche. En hoe ziet de toekomst van toerisme eruit? Je leest het in dit nummer van TravelPro en natuurlijk nog meer…

 

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Geen veranderingen reisadvies binnen Europa

Volgende bericht

Oranje reisadvies voor Rwanda

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."