2017Lees TravelPro onlineNieuws

Lees TravelPro #26 van 30 juni online

Stel je alle pakketreizen, (hotel)kamers, vakantiewoningen(-parken) en tickets only, car rental, verzekeringen, enzovoorts voor. Qenner klaart de enorme klus om al die data te verzamelen en door te zetten naar consument en reisbedrijven. TravelPro sprak Ferdinand Westerman (General Manager) over de ontwikkelingen in de wereld van data. Maar je leest meer in het nieuwste nummer van TravelPro… we waren mee op de eerste studiereis van Sambasso, spreken we met het verkeersbureau van Barcelona over hun nieuwe campagne en waren we op de ITAC Zomerborrel. En natuurlijk is er veel meer!

© 2017, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

MSC Cruises haakt in op last minute vraag

Volgende bericht

D-reizen verrast reiziger met 'D-bag'

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."