2017Lees TravelPro onlineNieuws

Lees TravelPro #28 van 14 juli online

Eigenlijk wilde ze piloot worden, maar dat lukte op één haar na niet. Maar reizen en werken in die branche zag ze wel zitten en nam na een passende studie het bedrijf van haar moeder over: Internatuur. Om nog meer kanalen te bedienen, lanceerde Christy-Anne Kniestedt het b2b-merk: Naturist2Go. Lees er alles over in het nieuwste nummer van TravelPro. En er is meer: zoals een reisverslag naar Japan van Untamed Travelling, leggen we uit hoe het nou zit met loyaliteitsprogramma’s, waren we op de persconferentie van Ryanair en op de Zomerborrel van Thomas Cook en nemen we je in dit nummer ook mee naar Malta en Noorwegen…

© 2017, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Parcompare lanceert nieuw label: Mobian

Volgende bericht

Tijd voor Mexico!

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."