2017Lees TravelPro onlineNieuws

Lees TravelPro #34 van 25 augustus online

En toen was daar het nieuws dat airberlin haar faillissement had aangevraagd. De op één na grootste luchtvaartmaatschappij van Duitsland, en ook in Nederland een populaire airline, kwam financieel diep in de problemen. Hoe kan het dat een airline met 140 vliegtuigen omvalt en hoe nu verder? Daarnaast lees je alles over Bart Meijer, inmiddels bijna een jaar Brand Manager van de Vakantiebeurs. Hoe is zijn eerste editie bevallen? En wat zijn de plannen voor volgend jaar? Verder werpen we een blik op de nieuwe muziekreizen die jubilerend Reisbureau Kroeze lanceert. Nemen we je mee naar Nieuw-Zeeland en Turkije en worden de verschillende cruiserederijen onder de loep genomen. En er is meer…

© 2017, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

TravelPro nieuwe eigenaar TravelNext

Volgende bericht

#PrayFor…

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.