2017Lees TravelPro onlineNieuws

Lees TravelPro #36 van 8 september online

Veel reisprofessionals halen hun schouders wellicht op wanneer het gaat om de nieuwe Richtlijn Pakketreizen, die uiterlijk 1 januari in de Nederlandse wetgeving moet zijn vertaald en van toepassing is op alle boekingen gemaakt vanaf 1 juli 2018. Toch komen vanuit steeds meer hoeken de waarschuwingen tot verdieping, want er gaat veel veranderen met ingang van 1 juli 2018 en ‘big brother’ ACM is watching you… Maar er is meer: TravelPro spreekt met Suzanne Goossen (Manager Business Development & Innovation) over de tweede editie van de ‘Best of TUI’ gids die binnenkort uitkomt. En was TravelPro bij de de Float Out ceremonie van de MSC Seaview van MSC Cruises en spreken we met Cees van Pelt over de toekomst van riviercruises. In dit nummer ‘nemen’ we je mee naar de winterzon, Spanje en Scandinavië. En dat is niet alles…

© 2017, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Update Irma: TUI raadt Cuba en Florida af

Volgende bericht

Ben jij er klaar voor?

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."