2017Lees TravelPro online

Lees TravelPro #38 van 22 september online

En er is weer een nieuwe TravelPro van de pers gerold. In dit nummer vertellen Ruud Raaijmakers en Eelko van Drongelen alles over hun avontuur: WeFlyCheap. En lees je over Ras Al Khaimah, een bestemming die onlangs in de schijnwerper stond op de TravelPro Dinner Workshop. Maar ook: een interview met de oprichters van DiscoverCars/Flexibel Autos, praten we bij met de directeur van CLIA Europe en met Fred van Eijk (Travel Counsellors). In dit nummer nemen we je ook mee op kerstreis, naar Maleisië en op Cruise. En er is natuurlijk veel meer…

© 2017, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Lees TravelPro Webmagazine #18

Volgende bericht

Volgend jaar 100% controle binnen Schengengebied

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."