2017Lees TravelPro onlineNieuws

Lees TravelPro #52 van 29 december online

Dit is alweer het laatste nummer van 2017! 2017, een jaar vol gebeurtenissen, maar welke gebeurtenis zal invloed hebben op de toekomst en wat gaat in 2018 van groot belang zijn? TravelPro vroeg enkele branchegenoten naar wat hen altijd zal bijblijven van 2017 en wat zij verwachten van 2018. En zoals dat hoort bij een eindejaarsnummer geven we ook en overzicht met zoveel mogelijk belangrijke gebeurtenissen en blikken we terug op wie wat zei in 2017! Maar er is meer, is dit nummer vertelt Bert Wildeman over de derde Sambassodag, waren we bij TravelBird op kantoor en nemen we je me naar Jamaica, Griekenland & Zuid-Amerika. En… we kijken alvast naar de Vakantiebeurs 2018!

© 2017, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

TravelXL lanceert reisplatform

Volgende bericht

Studiereis Sunair Reykjavik - NYC naar 3 maart

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."