2022BlogsLees TravelPro online

Lees Travelpro nr. 10 – oktober 2022 online

Deel dit artikel

Vers van de pers: jouw favoriete reisvakblad boordevol interviews, achtergrondartikelen, bestemmingsverhalen, columns en veel meer ligt weer op de mat. 

In deze editie lees je alles over de Travel Managers On Tour naar Jamaica en vertellen Mikel van Nimwegen en Danny Ruitenberg alles over hun Vuelandia. Corine Ravestein (Vakantieparels) neemt je mee op reis naar Ecuador. We blikken terug op de nieuwtjes die tijdens TravDay 2022 zijn gepresenteerd. We geven antwoord op de vraag: hoe duurzaam zijn cruises? Hans Knottnerus (Sunny Cars) en Hugo van Drie (Nordic) interviewen elkaar. Bevindt de reissector zich in een crisis? In Travelpro Research geven we hierop antwoord. Wat zijn de risico’s van nu tijdens groepsreizen? Avila Reizen heeft een nieuw kantoor geopend, Travelpro zocht ze op. Onze redacteur Rahanna van Stapele reisde af naar Canada en doet er verslag van. In deze editie zetten we alle supersonische (airline)ontwikkelingen op een rijtje…. en meer.

Klik hieronder voor de digitale versie. Liever Travelpro thuis of op kantoor ontvangen? Klik dan hier.

Auteur


Deel dit artikel
Vorige bericht

Airport Weeze draait dankzij Nederlandse reizigers een topseizoen

Volgende bericht

Ryanair sluit zich aan bij de Hidden Disabilities Sunflower

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."