CoronavirusNieuws

Live To Travel annuleert reizen tot en met 31 mei 2020

“Helaas hebben de ingrijpende maatregelen die diverse landen nemen het gevolg dat onze reizigers niet naar hun vakantie bestemming kunnen reizen”, zegt Tamara de Groot (Managing Director Live To Travel).

Live To Travel biedt reizigers die (al dan niet via hun reisagent/reisbureau) een reis bij Live To Travel hebben geboekt met vertrek tot en met 31 mei 2020 de gelegenheid om hun reis direct om te boeken of gebruik te maken van het corona-voucher. “Ons team staat in contact met klanten die binnenkort vertrekken of inmiddels op reis zijn. Deze omboekregeling is alleen van toepassing als de reis door het coronavirus niet kan plaatsvinden en aan de voorwaarden voldoet. Deze voorwaarden zijn bij ons op te vragen. Vooralsnog geldt dit voor reizen met vertrek tot en met 31 mei 2020. Voor reizigers die later vertrekken bekijken wij per week wat de status is en wat de mogelijkheden zijn.”

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

1 Comment

  1. […] Live To Travel annuleert reizen tot en met 19 april 2020 […]

Vorige bericht

Simi Reizen: boeken zonder aanbetaling

Volgende bericht

Van der Hoeven: "We hebben totaal geen zicht op de situatie"

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."