Nieuws

London City Airport dicht door vondst WOII-bom

London City Airport heeft vandaag al haar vluchten geschrapt doordat er bij King George V Dock in de rivier de Theems (naast de vertrek- en landingsbaan van de luchthaven) een bom is gevonden uit de Tweede Wereldoorlog. Door het schrappen van de vluchten moeten ongeveer 16.000 passagiers hun reisschema wijzigen, zo heeft een woordvoerder van de luchthaven laten weten tegenover de BBC.

De luchthaven werd gisteravond om 22.00 uur plaatselijke tijd gevonden. Sindsdien wordt reizigers aangeraden niet naar London City Airport te komen, aangezien deze voor iedereen is gesloten. CityJet heeft haar vlucht(en) verplaatst naar Southend en Alitalia (AZ212/AZ211/AZ216/AZ215) naar Stansted. Naast CityJet en Alitalia maken ook British Airways, Flybe, KLM (check hier de rebook & refund mogelijkheden) en Lufthansa gebruik van London City Airport, dat vorig jaar 4,5 miljoen passagiers verwelkomde. Docklands Light Railway-diensten tussen de luchthaven en Woolwich Arsenal zijn ook opgeschort.

Deel dit...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Reageer met Facebook:

Reacties:

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige bericht

Untamed Travelling zoekt ervaren reisspecialist Latijns-Amerika (M/V, fulltime)

Volgende bericht

Winnaars Afrika-actie van Travel Impressions bekend

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.