Nieuws

Man in vliegtuig aangehouden na delen foto neergestort vliegtuig

Deel dit artikel

De marechaussee heeft vanochtend bij Rotterdam The Hague Airport een 18-jarige Nederlander aangehouden nadat deze aan boord van een toestel via AirDrop een foto verspreidde van een neergestort vliegtuig.

“We hebben vanmorgen op Rotterdam the Hague Airport een 18-jarige Nederlander aangehouden ivm bedreiging. Hij deelde kort voor vertrek van zijn vlucht naar Kroatië een foto via zijn telefoon (AirDrop) waarop een neergestort vliegtuig te zien was. Onderzoek door Marechaussee loopt”, zo heeft de Marechaussee vanochtend laten weten.

Een bemanningslid van de vlucht die de foto ook ontving alarmeerde de marechaussee. De vlucht vertrok uiteindelijk met ongeveer anderhalf uur vertraging.

Eerder dit jaar gebeurde hetzelfde in een vliegtuig dat van Tel Aviv naar Istanbul zou vliegen. Passagiers werden opgeschrikt door foto’s van vliegtuigcrashes die zij middels een airdrop-verzoek ontvingen. Onder de foto’s waren ook foto’s van de Turkish Airlines crash in Amsterdam in 2009 te zien.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Versoepeling vaccinatie- en testprotocollen Norwegian Cruise Line Holdings

Volgende bericht

Nieuw jasje voor Blues Restaurant op Curaçao

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.