Nieuws

Marco Doeswijk nieuwe manager Groepsreizen & Incentives bij Isropa Reizen

Marco Doeswijk is 1 oktober jl. gestart als Manager Groepsreizen & Incentives bij Isropa Reizen. Doeswijk heeft binnen ATPI 27 jaar met succes diverse operationele en commerciële functies ingevuld. Na diverse managementrollen buiten de branche was het tijd voor een terugkeer.

“Met de komst van Marco voegen we ervaring en professionaliteit toe. Bovendien heeft Marco een breed netwerk opgebouwd waarvoor we graag reizen organiseren”, aldus Ton Vendrig (directeur Isropa Reizen).

Lees ook: Isropa is weer top of mind bij de reisagent.

“Al bijna 50 jaar organiseert de groepsafdeling van Isropa Reizen de meest bijzondere groepsreizen en incentives naar diverse bestemmingen. Voor alle soorten reizen ben je bij Isropa Reizen aan het juiste adres. Voor elke bestemming en elke groepsgrootte hebben wij een reis op maat”, zo laat Vendrig weten.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Reisadvies Ecuador aangescherpt

Volgende bericht

Boekings API van Sunny Cars geïntegreerd in de software van 1TIS

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.