FilmarchiefNieuws

Video – “Isropa is weer top of mind bij reisagent”

Deel dit artikel

“De afgelopen jaren zijn we druk geweest met ons product en it. We zien de omzet stijgen en dat we top of mind zijn bij de reisagenten. We zijn er dan ook klaar voor om nog meer naar buiten toe te treden”, dat liet Ton Vendrig (directeur Isropa Reizen) weten aan TravelPro op de Vakdag van de Vakantiebeurs.

Vendrig liet weten dat Cyprus nog steeds de belangrijkste bestemming is van Isropa Reizen. “Naast Cyprus is er veel vraag naar Marokko waar we dan ook veel nieuwe producten aan hebben toegevoegd. Afgelopen jaar hebben we Portugal en Malta toegevoegd als nieuwe bestemmingen en van oudsher zijn Israël, Jordanië en Oman belangrijke bestemmingen voor ons. Voor die laatste drie leveren we vooral veel maatwerk. Wij bieden andere producten dan de doorsnee touroperators, hebben alles bezocht, zijn scherp geprijsd en geven een goede beloning aan reisagenten die ons boeken.” Vorig jaar organiseerde de touroperator, die zich begin september 2018 aansloot bij SGRZ Retail, al diverse studiereizen om de retail op de hoogte te stellen van de nieuwe koers die wordt gevaren.

Onderstaand interview is ook te bekijken via het filmkanaal op TravelPro.nl.

Interview Ton Vendrig (directeur Isropa Reizen)

Bekijk hier het interview dat TravelPro had met Ton Vendrig (directeur Isropa Reizen).

Posted by TravelPro on Thursday, 17 January 2019


Deel dit artikel
Vorige bericht

Norwegian Air sluit bases en schrapt vluchten

Volgende bericht

Baanbrekende ontwikkeling voor verantwoord toerisme Zuid-Afrika

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.